Just nu: Idag får alla som beställer minst 10 st färger en bonus färg på köpet!

Alla kan pyssla

Snabba leveranser - Kundservice i världsklass


KÖPVILLKOR

Här under kan ni läsa våra köpvillkor.


Lägsta Ordervärde?
Nej, vi har inget krav på lägsta ordervärde. Du kan handla för hur mycket eller hur lite Du vill i vår webbutik Pernillas Keramik och Pyssel

Åldersgräns?
Ja, för att handla hos oss så måste du fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

Prisinfo?
Alla våra priser anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms.

Betalningssätt

Om du väljer att betala med KlarnaFaktura så tillkommer en avgift om 29 kr.
För att betala mot KlarnaFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.


Kortbetalning:
Du kan betala med Visa, MasterCard. För kortbetalning tillkommer ingen avgift utöver fraktkostnaden. Vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med Klarna.

Frakt
Frakten räknas ut efter beställningsvikten och debiteras i efterhand då ordern är betald och behandlad. Avtal finns med DHL. Vid betalning med KlarnaFaktura läggs frakten
på fakturan.

Leveranser?
Vi försöker leverera Din beställning så snart som möjligt och vid förskottsbetalning skickar vi så snart vi ser Din betalning på kontot. Beställnignen skickas noga förpackad med DHL eller Postnord som distributör. Om du bor i närheten av Kristinehamn så kan du välja att hämta din beställning i butiken och slippa betala frakt.

Returrätt?

Enligt distans och hemförsäljningslagen har Du full returrätt inom 14 dagar. Vi på Pernillas Keramik och Pyssel följer naturligtvis den lagen.

Får Du kvitto på Dina köp?
Vi bifogar alltid kvitto. Betalar du med kort så får ni kvitto på mail På dessa är alltid momsen 25% angiven.
När Du bekräftar din beställning så förbinder du dig till köpvillkor hos Pernillas Keramik och Pyssel.

Personuppgifter GDPR

Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning kallad GDPR som träder i kraft 25/5 2018 har vi förtydligat vår säkerhetspolicy.
Detta för att ni som kund hos oss skall känna er trygga med hur vi hanterar era personuppgifter.
Ni som kund har rätt enligt dataskyddsförordningen att få information om hur vi hanterar era uppgifter och även rätten att få era uppgifter ändrade eller raderade.
De personuppgifter som vi sparar är namn, adress, telefon-nummer, mailadress och personnummer och detta sparas så länge ni väljer att vara kund hos oss+ 7 år enligt bokföringslagen. Ni kan närsomhelst ta kontakt med oss om ni vill ändra eller radera vissa personuppgifter eller ta bort er helt som kund hos oss. Vi ger Inte ut några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner utan dessa sparas endast för att vi ska kunna erbjuda er att handla och leverera de varor ni önskar samt kunna ta betalt av er.
Dessa uppgifter kommer finnas lagrade hos våra fraktlverantörer DHL och Postnord samt i vårt kundregister och hos våra leverantörer av betaltjänster Klarna

Har ni några frågor angående detta är ni välkomna att höra av er


Övrigt:
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, prisjusteringar, slutförsäljning och produktförändringar. Tänk också på att färgavvikelser kan förekomma på olika bildskärmar så att färger kan upplevas på olika sätt.
Dina personuppgifter och e-mail kommer aldrig att lämnas ut till tredje part eller användas i något annat syfte än för orderhantering.
Bilderna på Pernillaa Keramik och Pyssel är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får därför inte kopieras.
Du är välkommen att maila till oss info@pernillaskeramikochpyssel.se när som helst om Du har frågor och funderingar.
Vi svarar så fort vi hinner.... Får Du inget svar så maila igen för då har något kanske strulat med tekniken.