Fysiska butiken

Välkommen till Pernillas Keramik och Pyssel. Här i butiken kan du hitta det mesta du behöver för att pyssla själv eller tillsammans med andra. Kom in till butiken och se vad vi har. I butiken hittar du allt som är till försäljning och vi hjälper gärna till med att komma med tips och idéer.

Pysselmaterial och tillbehör

Att pyssla är något som alla kan, det gäller bara att ha de material och tillbehören som krävs. Hos oss hittar du allt som du kan tänkas behöva. Vi har pyssel för hela familjen. Pernillas keramik och Pyssel har ett stort utbud när det kommer till smyckesmaterial och pärlor, här finner du allt du behöver för att skapa egna smycken. Vi har också färger och andra tillbehör som behövs vid målning. Du kan också spana in allt vi har för scrapbooking, exempelvis papper och dekorationer. Med detta kan du skapa unika och fina alster, att ha själv eller ge bort till någon du tycker om.

Keramik

Pernillas Keramik och Pyssel erbjuder omålad keramik som antingen är färdiggjuten eller så gjuter vi på beställning. Detta innebär att du sedan kan skapa en alldeles unik produkt genom att exempelvis måla eller på annat vis dekorera keramiken. Det här är ett perfekt pyssel för hela familjen som kommer underhålla både de stora och de små. Att arbeta med keramik är roligt och du kan skapa vackra motiv som är helt unika. Det är det som är fascinerande med pyssel – det du skapar är helt unikt. Hör av dig till oss så kan vi prata mer om vad det är du behöver när det gäller keramik.